11 originele manieren om een kaart te schrijven... Deel 1: SHUCD ALLE LTRTEES DOOR EAKLAR

Wat is er nu leuker dan een kaart te krijgen via de post? Nou... bijvoorbeeld een kaart krijgen, waar net wat extra aandacht aan is besteed...

Dat kan door zelf een kaart te knutselen. Of het nu voor een jarige is of voor je Valentijn, ga naar  thema's en technieken - post - kaarten en ontdek hoe je stap voor stap een speciale kaart helemaal zelf maakt.

Maar ook een gekochte kaart kun je bijzonder maken door er met wat meer aandacht een persoonlijke boodschap op te schrijven. In dit blogje vind je 11 ideeën om dit op een originele manier aan te pakken.

 

Het sijhcnt neit zeeovl uit te meakn in wleke vrolgode de letrtes van een worod satan. Als de eestre en de ltatsae letetr op de jsitue paatls saatn, kun je de mesete wreoodn zednor peobmerln leezn. Dit kmot ddaorot je hrneesen geen aarpte ltretes leezn, maar hlee woredon.

Vind je het lastig zelf de letters te mixen? Op https://minkukel.com/woorden-mixer/#mixer kun je een tekst typen en deze door de computer laten mixen. Print hem daarna uit of schrijf hem over op de kaart.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.