MIJN FAVORIETEN DEEL 1: Banner Punch Board

Afgelopen zondag ben ik met dochter naar de 30e editie van de Kreadoe in Utrecht geweest.

Heerlijk om allerlei creatieve ideeën op te doen, maar ik ga vooral altijd (nou ja ... het was het tweede jaar dat we gingen) op zoek naar handige gereedschappen om mijn ideeën vorm te geven.

Vooral de spullen van We R Memory Keepers zijn favoriet. Het Banner Punch Board, waarmee je heel eenvoudig 3 soorten vlaggetjes in allerlei maten kunt maken heb ik wel drie keer in mijn handen gehad ... en weer teruggelegd. Hij is best wel prijzig en wees eerlijk … hoe vaak ga ik hem nu echt gebruiken?

Nou ja … dat dacht ik toen ik nog op de Kreadoe was. Eenmaal thuis had ik natuurlijk enorme spijt en nog dezelfde avond zat ik zomaar ineens achter de laptop om het punchboard alsnog te bestellen (en nog een paar andere dingetjes ; ) ).

Vanochtend kwam het pakketje al binnen en tussen de bedrijven door heb ik de eerste vlaggetjes gemaakt. Super makkelijk en leuk om te doen! Het mesje is vlijmscherp en gaat feilloos door zowel dun als iets dikker papier. Daarna kun je met de geïntegreerde pons in één beweging door gaatjes maken om de vlaggetjes tot een slinger te kunnen rijgen. Extra leuk is de combinatie met het Alphabet punchboard, waarmee je grote letters van papier kunt ponsen. Maar daarover later meer!

Het enige minpunt dat ik tot nu toe heb ervaren, is dat het mesje een los onderdeel is, waardoor het wat minder geschikt is voor jonge kinderen. Maar dat is dan ook echt het enige.

Wie zich nu nog afvraagt of het banner punch board is wat ik er van had verwacht; lees de titel van dit blogje dan nog eens! Ik ga ondertussen nog even wat vlaggetjes maken ...


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.